Maşini de semănat gazon RS 60 N

rs60n
RS 60 N – RS 80 N – RS 100 N
testate în practică, fiabile, robuste, comode, sigure, economice, de încredere
date tehnice RS 60 N RS 80 N RS 100 N
Lăţimea de lucru 60 cm 80 cm 100 cm
Greutate 190 kg 260 kg 310 kg
Capacitate cutie seminţe ~54 Ltr. ~70 Ltr. ~90 Ltr.
Motor HONDA GX 160, în patru timpi, cu decuplare automată la nivel scăzut de ulei 4 kW / 5,5 PS 4 kW / 5,5 PS 4 kW / 5,5 PS
Suprafaţă prelucrată pe oră ~1900 m2 ~2600 m2 ~3200 m2
Dimensiuni: lungime/lăţime/înălţime (coarne) 1750/800/950 mm 1750/1000/950 mm 1750/1200/950 mm
Cutie viteze înainte/înapoi da da da
Tăvălug spate format din două părţi, transmisie cu diferenţial pentru virare şi întoarcere uşoară.(diferenţialul nu are nevoie de întreţinere) nu da da

Caracteristici de echipare

• lagărele nu necesită întreţinere
• cutie seminţe protejată împotriva vântului
• coarnele reglabile pe înălţime
• cutie solidă de scule, cu scule
• manetă de siguranţă cu decuplare automată
• două răzuitoare de pământ, rabatabile, cu arc, pe fiecare tăvălug (faţă/spate)
• tăvălug cu ţepi cu transmisie, mecanism de autocurăţare şi sistem de reglare rapidă a adâncimii
• sistem de reglare la gram a cantităţii de sămănţă pe metru pătrat

Marcat „GS”- siglă pentru controlul de siguranţă

Patru procedee de lucru realizate la o singură trecere

Maşinile de semănat gazon marca SEMBDNER-fac posibil semănatul perfect al gazonului printr-o colaborare permanentă cu beneficiarii şi prin verificarea de mii de ori în practică a sistemelor de semănat.

La baza marelui succes, atât in Germania, cât şi în străinătate, stă atât stilul compact de construcţii şi manevrabilitatea, cât şi proverbiala fiabilitate a maşinilor de semănat.

  • Nivelare

Tăvălugul anterior nivelează şi uniformizează terenul prin strivirea bolovanilor şi astfel se asigură o adâncime constantă şi optimă de semănat.

  • Semănat

Sistemul de semănat din cutia cu seminţe are un ax cu perie flexibilă şi rezistentă la uzură, din Perlon. Această perie flexibilă, spre deosebire de periile rigide, este insensibilă la corpurile străine mici şi nici nu se înfundă sau blochează.

Cu ajutorul unei manete şi a unei scale gradate, se poate regla cantitatea de semănat cu exactitate de gram.

Mecanismul de semănat este din metal inoxidabil.

Un sistem special, permite reglarea pâlniei de alimentare pentru dozarea (cântărirea) exactă a cantităţii de semănat pe metru pătrat.

  • Perforarea solului

Datorită sistemului de autocurăţare, tăvălugul cu ţepi lucrează fără probleme pe toate tipurile de teren pietros, bolovănos sau umed şi, în plus, mai exact decât sistemele de trasare tip greblă sau grapă.Reglarea de adâncime se face rapid şi comod printr-o manetă care poate fi reglată şi pentru funcţia de amortizare a denivelărilor.

  • Tasarea terenului

Tăvălugul posterior bătătoreşte terenul şi înglobează uniform sămânţa în sol, asigurând o încolţire rapidă. Tăvălugul mai mare asigură o tasare uniformă fără a dizloca pământul. Tăvălug spate format din două părţi, cu lăţime de 80 cm sau 100 cm cu transmisie cu diferenţial pentru virare şi întoarcere uşoară lucrează atât fără a dizloca pămăntul, cât şi fără a tasa exagerat locul din cauza greutăţii.

Dotări speciale

  • Tăvălug striat
tavalugstriat-1tavalugstriat-2 Maşinile de semănat gazon sunt echipate din fabrică, standard, cu tăvălugi lişi. La cerere, pentru toate lăţimile se poate opta pentru tăvălug striat, sau în combinaţie cu cel lis. Dacă se optează pentru tăvălug striat pe spate, pentru lăţimile de 80cm şi 100 cm este exact ca şi cel lis format tot din două părţi. Tăvălugii striaţi se pot comanda şi separat . Livrarea se face complet cu toate piesele necesare, pentru ca înlocuirea şi montarea să se poată face rapid şi simplu.
  • Repararea şi recondiţionarea gazonului
Sistemul de reparare şi recondiţionare al gazonului, este o formă rentabilă de utilare al maşinii de gazon, format dintr-un tăvălug cu ţepi, care se poate monta fără problemeîn locul tăvălugului anterior. Acesta face aproximativ 1500 perforaţii pe metru pătrat la o adâncime de 1,5-2,5cm. În aceste perforaţii se îngroapă sămânţa cu ajutorul tăvălugului cu ţepi şi apoi cu tăvălugul posterior, asigurându-se condiţiile optime pentru încolţit.
  • Tăvălugul special pentru terenuri de golf
Maşina de gazon poate fi folosită la semănatul terenurilor de golf cu ajutorul unui tăvălug cu ţepi special. Acesta are mult mai mulţi ţepi, şi este indicat cu prioritate la semănatul pe substrat. Înlocuirea acestui element se face rapid şi simplu.
  • Husă

Pentru protejarea maşinilor se pot comanda şi huse. Aceste huse sunt fabricate dintr-un material plastic de foarte bună calitate, rezistent la intemperii.

Produse similare